top of page

Personbil

Förmedling hos Terner Bil & Fritid i Sätila innebär en hjälp där privatpersoner kan få sin bilar sålda. Skall du sälja så hjälper vi dig gärna till en bra affär. Vi kommer att göra allt vi kan för att koppla ihop ditt fordon med rätt köpare så ni får så bra betalning som möjligt. 


Förmedlingsavgift (fast pris) 15 000:-*

 

Lyckas vi ej sälja ert fordon kostar det inget förutom lämningsavgift. Fastavgift vid lämning 1500:- Inkl. moms. Faktura 30 dgr. Rekond ingår. Fordonet ska vara påställd under förmedlingstiden. Säljare är bet.skyldig för skatten under förmedlingsperioden.

 

*Bilar över 200,000:- kostar 20,000:- 

 

Så här går det till

 

 1. Hämtning/Lämning Förbered ditt fordon för förmedling genom att följa checklistan.
   

 2. Ditt fordon genomgår en noggrann kontroll för att försäkra allt är i sin ordning inför försäljning. Eventuella fel åtgärdas eller deklareras. 
   

 3. Professionella bilder används för att skapa en informativ och spännande annons. Blocket, Bilweb, BytBil, FaceBook och vår hemsida används för att maximera exponeringen av ditt fordon. 
   

 4. Försäljning. Våra rutinerade säljare hanterar alla samtal/e-post och löser finansierings- och inbytesfrågor. Du slipper all kontakt! 
   

 5. Utbetalning. När ditt fordon är betalt av köparen gör vi ägarbyten och överför pengar till ditt konto. Oftast inom 24 timmar. 
   

 6. Kunden ansvarar själv för fordonet under förmedlingstiden. Terner Bil & Fritid ansvarar ej för stöld/skadegörelse. 
   

 7. Vi kommer att göra allt för att koppla ihop ditt fordon med rätt köpare och få så bra betalt som möjligt. Naturligtvis bestämmer du som säljare vilket lägstapris du accepterar. Men vi pratar också ihop oss i förväg om vilket pris fordonet bör ha för att vara attraktiv på marknaden. När fordonet sedan säljs debiterar vi den förutbestämd summan som räknas av från försäljningspriset.

bottom of page