Husbil & Husvagn

Förmedling hos Terner Bil & Fritid i Hyssna innebär en hjälp där privat-personer kan få sin husbil och husvagn sålda. Ska du sälja så hjälper vi dig gärna till en bra affär. Vi kommer att göra allt vi kan för att koppla ihop ditt fordon med rätt köpare så ni får så bra betalning som möjligt.

Bra skyltläge mittemot en av Sveriges största husbils- och husvagnshandlare vid väg 156. 


Förmedlingsavgift Husbil (fast pris) 30 000 kr

Förmedlingsavgift Husvagn (fast pris) 20 000 kr

 

Lyckas vi ej sälja ert fordon kostar det inget förutom lämningsavgift.

Fastavgift vid lämning 1500:-  (Inkl. moms. Faktura 30 dgr)

 

Så här går det till

 

 1. Ditt fordon genomgår en noggrann kontroll av både maskin och bodel för att försäkra allt är i sin ordning inför försäljning. Eventuella fel åtgärdas eller deklareras. 
   

 2. Professionella bilder används för att skapa en informativ och spännande annons. Blocket, Bilweb, BytBil, FaceBook och vår hemsida används för att maximera exponeringen av ditt fordon. 
   

 3. Försäljning. Våra rutinerade säljare hanterar alla samtal/e-post och löser finansierings- och inbytesfrågor. Du slipper all kontakt! 
   

 4. Utbetalning. När ditt fordon är betalt av köparen gör vi ägarbyten och överför pengar till ditt konto. Oftast inom 24 timmar
   

 5. Kunden ansvarar själv för fordonet under förmedlingstiden. Terner Bil & Fritid ansvarar ej för stöld/skadegörelse. 
   

 6. Vi kommer att göra allt för att koppla ihop ditt fordon med rätt köpare och få så bra betalt som möjligt. Naturligtvis bestämmer du som säljare vilket lägstapris du accepterar. Men vi pratar också ihop oss i förväg om vilket pris fordonet bör ha för att vara attraktiv på marknaden. När fordonet sedan säljs debiterar vi den förutbestämd summan som räknas av från försäljningspriset.