top of page

Båt

Förmedling hos Terner Bil & Fritid i Sätila innebär en hjälp där privat-personer kan få sin båt såld. Ska du sälja så hjälper vi dig gärna till en bra affär. Vi kommer att göra allt vi kan för att koppla ihop din båt med rätt köpare så ni får så bra betalning som möjligt.  


Förmedlingsavgift Båt (fast pris) 15 000 kr

 

Lyckas vi ej sälja ert fordon kostar det inget förutom lämningsavgift.

Fastavgift vid lämning 1500:- Inkl. moms. Faktura 30 dgr.  

 

Så här går det till

 

 1. Din båt genomgår en noggrann kontroll för att försäkra allt är i sin ordning inför försäljning. Eventuella fel åtgärdas eller deklareras. 
   

 2. Professionella bilder används för att skapa en informativ och spännande annons. Blocket, Bilweb, BytBil, FaceBook och vår hemsida används för att maximera exponeringen av ditt fordon. 
   

 3. Försäljning. Våra rutinerade säljare hanterar alla samtal/e-post och löser finansierings- och inbytesfrågor. Du slipper all kontakt! 
   

 4. Utbetalning. När din båt är betald av köparen gör vi ägarbyten och överför pengar till ditt konto. Oftast inom 24 tim. 
   

 5. Kunden ansvarar själv för båten under förmedlingstiden. Terner Bil & Fritid ansvarar ej för stöld/skadegörelse. 
   

 6. Vi kommer att göra allt för att koppla ihop din båt med rätt köpare och få så bra betalt som möjligt. Naturligtvis bestämmer du som säljare vilket lägstapris du accepterar. Men vi pratar också ihop oss i förväg om vilket pris båten bör ha för att vara attraktiv på marknaden. När båten sedan säljs debiterar vi den förutbestämd summan som räknas av från försäljningspriset.

bottom of page