Bilvård

Din bil utsätts konstant för vårt nordiska klimat; tuffa vindar med smuts och sand, värme och kyla, snö och hagel turas om att bita och bleka. På vintern är vägsaltet boven och bryter ner lacken och bjuder in till rost. Det är alltid en investering att göra en ordentlig bilvård då och då för att förlänga livslängd och hålla värdet på din bil. Vi erbjuder rekonditionering i olika prisklasser samt lackskydd.


Utvändig rekond

 

Utvändig tvätt med avfettning. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och vaxschamponering och fälgrengöring. Maskinell vaxpolish av kaross.


2 000 kr

 

Invändig rekond

 

Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor, både lösa och fasta. Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.


1 000 kr


Helrekond

 

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning, vaxschamponering, och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer, Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsuler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs.


3 000 kr

Lackskydd

 

Lackskydd 2 komponent Silver Seal nano 2K två-komponents glansförsegling som skyddar lacken. Silver Seal nano 2K är speciellt utvecklad för vårt nordiska klimat.


1 500 kr

 

Klädseltvätt 

 

Klädseln rengörs med hjälp av en hetvattentvätt vilken innebär att bakterierna dödas Speciella medel används för att få bort lukt & fläckar.


1 000 kr